Tramos komt goed terug tegen Houttuin

De ploeg van Tramos heeft een goede stap gezet richting het kampioenschap van de Domburg Sportbond (DSB). In de eerste wedstrijd van het driehoekstoernooi wist Tramos van een 1-0 achterstand terug te komen en met 2-1 te winnen van Houttuin. Door deze overwinning is Tramos nu slechts een overwinning verwijderd van het kampioenschap.
Houttuin startte deze wedstrijd heel fris en zette Tramos zwaar onder druk. Houttuin kwam geheel  verdiend ook op een 1-0 voorsprong voor rust. Het was Orfeo Fraser die in de 43ste minuut scoorde. In de tweede helft zagen we ongeveer hetzelfde beeld. Houttuin liet heel even , voor nauwelijks 2 minuten, haar concentratie verslappen en dat werd hen fataal.  Want in 79ste minuut was het Quince Doekoe die ploegen op gelijke hoogte trok. Nauwelijks was Houttuin bijgekomen van het tegendoelpunt, of ze kregen binnen 1 minuut weer eentje te verwerken. Het was Olton Amoksie die Tramos naar een 2-1 overwinning schoot. Dit werd tevens de eindstand. Tramos moet zondag spelen tegen Boxel’71. Bij eventuele winstpartij, mag ze zich kampioen noemen. Deze wedstrijd begint om 16.00 uur.