SNL gaat makkelijk langs The Brothers

Koploper SNL maakte woensdag geen fout tegen de hekkensluiter, The Brothers, bij de voortzetting van de SVB-eersteklassencompetitie. Want het Nationaal Leger wist deze wedstrijd vrij eenvoudig te winnen en vergrootte daardoor zijn voorsprong naar 9 punt op Randjiet Boys. Met nog 7 wedstrijden te gaan voor SNL, moet het erg mislopen wil de ploeg het kampioenschap niet behalen. Aan de andere kant ziet het er niet rooskleurig uit voor The Brothers. De ploeg staat momenteel op de laatste plaats en als snel geen verandering komt, degradeert de ploeg naar hun respectievelijke lidbond. Na een 1-0-ruststand, won  SNL met 3-0 van de rode lantaarndrager.
SNL begon heel fris aan deze wedstrijd en wist dat bij eventueel verlies de gap met zijn concurrenten klein zou worden. En het Nationaal Leger liet geen gras over groeien en scoorde al in de 4de minuut 1-0. Het was Ricardo Loswijk, die SNL op een voorsprong bracht. Dit bleek later ook de ruststand te zijn van de wedstrijd. Na rust wilde SNL de overwinning veilig stellen en opende fel offensief op de verdediging van The Brothers. En in de 67ste minuut was het Donovan Loswijk, die de voorsprong vergrootte naar 2-0. Patrick Pika bepaalde tenslotte de eindstand op 3-0 voor SNL in de 79ste minuut.