Voetbaldag jarige Flamingo’82 strak afgewerkt

De 35-jarige Flamingo’82 organiseerde afgelopen weekend een voetbaldag. Er kwamen voetballers in verschillende categorieën in actie. Bij de veteranen won Hermandad met 3-1 van TAS, Goejaba verloor van MVV met 5-7, BGVS was met 2-1 te sterk voor WSS, Nivo wees Abhelak Boys met 3-1 terug, de iets oudere heren van Nivo wonnen van SLM Friends met 2-0, Rodan en Njango speelden gelijk 1-1, na penalty’s won Njango, Waterfront versloeg Dolfijn met 3-2 en Palefi Boys was met 1-0 te sterk voor Njango.
In de U-9-klasse won Transvaal na het nemen van penalty’s met 7-5 van ABSO. De wedstrijd eindigde 3-3 gelijk. De U-15-jongens van Transvaal wonnen met 2-1 van Voorwaarts. ABSO versloeg in deze klasse Texas na het nemen van penalty’s. De wedstrijd eindigde 2-2 gelijk. Er was ook een damesklasse, waar Dosko met 8-0 walste over Real Java en Oema Soso met 1-0 won van Diva.
De scholen kwamen ook aan hun trekken. Hier werd de Henry Hassankhan Scholengemeenschap uit Lelydorp de kampioen in poule A. Amto was de sterkste in poule B, Natin won poule C en Imeao-2 was de sterkste van poule D.

error: Kopiëren mag niet!