BEP niet bang voor oppositiebanken

De partij van Caprino Alendy (BEP) is bereid in de oppositiebanken plaats te nemen als dat moet. Dat zegt voorzitter Alendy. Zijn partij is in elke hoedanigheid bereid het land te helpen ontwikkelen. ‘Als het goed gaat in het land, maakt het niet uit waar je staat. Bij ons gaat het om de democratie. Als een zaak bij de rechter is, moet geen enkele macht daarin interveniëren. Daarvan gaan wij uit. Zodra dat gebeurt, ga je ons op je weg vinden’, verduidelijkt Alendy het standpunt van de BEP nogmaals. Die coalitiepartner onthield zich van stemmen tijdens de aanname van de wijziging van de Amnestiewet 1989.
Alendy vindt dat in een coalitie partijen het niet altijd met elkaar eens hoeven te zijn. Hij houdt als politieke leider wel rekening met eventuele politieke consequenties.
De BEP heeft formeel nog niets gehoord over een op handen zijnde reshuffling.  ‘Ik weet niets over een reshuffling. Ik krijg die info van de pers en beschouw dat als een kennisgeving.’

error: Kopiëren mag niet!