All Star 2010 bezorgt Tramos eerste verlies van seizoen

Het eerste verlies van Tramos komt niet op een gunstig moment in de finaleronde van de Domburgsportbond (DSB). Het ongeslagen sterrenteam verloor zaterdagavond van All Star 2010 uit Bernharddorp. Na een 1-1-ruststand werd het een 2-1-overwinning voor de jongens uit Bernhardstad. Romario Kana opende de score voor All Star 2010 in de 34ste minuut. Daarna maakte Ronny Vrede gelijk voor Tramos in de 37ste minuut. In de tweede helft was het Jermain Lingaard die All Star 2010 naar de overwinning schoot in de 78ste minuut. Vermeldenswaard is dat All Star 2010 de kampioen is van vorig jaar, terwijl Tramos semi-kampioen was. Met nog twee wedstrijden te gaan staan momenteel 4 ploegen op de eerste plaats met elk 6 punten. Deze zijn Houttuin, Tramos, All Star 2010 en Boxel. Redijk liet zijn kansen voor de top 2 liggen, toen ze zondag met 3-0 verloor van Boxel. Na een 2-0-ruststand door goals van Darin Tomoidjojo en Iwan Fonkel, werd de eindstand 3-0 door nog een goal van Marvin Nijda. Rood kreeg Melvin Belliot van Redijk in de 74ste minuut. Woensdagavond wordt de finaleronde voortgezet met de wedstrijd tussen Boxel en hekkensluiter Vasco.
In de verliezersronde won Paranam met 5-4 van Kesuzu door goals van Ravilio Avata (2x), Wendel Josafath, Orivaldo Pinas en Sandel Romano. Voor Kesuzu scoorden Richard Amiemba (2x), Guillermo Fris en een autogoal van Romano Sandel.  Arsenal en Inter Mix kwamen niet verder dan een 2-2-gelijkspel na een 1-1-ruststand. Brain Tammenga en Dustin Meye scoorden voor Arsenal, Adit Mohamed en Mohamed Toerab scoorden voor Inter Mix. Manhattan versloeg Anuraag met 4-1 na een 2-1-ruststand. Rivanny Darta (2x), Parry Santirta en een autogoal van Ruben Fernand zorgden voor de doelpunten van Manhattan. Marlon Emanuelson redde de eer voor Anuraag.