Veel aanrijdingen in het weekeinde

Het weekeinde viel samen met het einde van de maand maart. Zowel maandloners als ambtenaren hadden ontvangen, met als gevolg veel bedrijvigheid en een drukte in het verkeer. Deze periode van het jaar wordt gekenmerkt door veel verkeersongevallen. De meeste aanrijdingen doen zich voor tijdens de spitsuren. De weggebruikers hebben haast. De lange files zorgen voor irritatie en zo kan je doorgaan met het opsommen van gevolgen die ontstaan op het moment dat de salarissen zijn overgemaakt. Sommigen ervaren de drukte van het einde van de maand als een explosie. De drukte bij de vele boetieks en supermarkten mag ook niet uit het oog worden verloren, om maar niet te praten over de lange files bij de drive thru van de verschillende fastfood bedrijven.
Ter voorkoming van ongewenste situaties zoals verkeersongevallen, zullen huishoudens hun activiteiten moeten spreiden over de hele maand. Enkele aanrijdingen die zich voordeden, zullen onder de loep worden genomen in dit artikel. In de nabijheid van scholen zal men uiterst voorzichtig moeten rijden. Rekening houdend met de drukte vooral na de school. Op de foto ziet u een schoolbus die in botsing is gekomen met een bromfietser op de hoek van de Gravenbergstraat en de Schneiders Howardstraat. De tweede foto geeft een beeld van een aanrijding bij de uitrit van Shell Kernkampweg. Dagblad Suriname heeft ook de melding gehad van een aanrijding voor een fastfood bedrijf aan de Henck Arronstraat. Tijdens het oprijden na voorrang te hebben verkregen, zal men de nodige voorzichtigheid in acht moeten nemen. Een veilig verkeer begint bij ons zelf.
N. Ramjiawan

error: Kopiëren mag niet!