St. Jozefschool houdt inzamelingsactie voor familie Peroti

De Sint Jozefschool is bezig met een inzamelingsactie voor de familie Peroti. De twee gezusters Peroti en de 11- jarige Kimberley worden mogelijk donderdag of vrijdag ten grave gedragen. De drie familieleden werden in het weekend van 17 en 18 maart op brute wijze om het leven gebracht door Charles Franklin, de partner van tekenleerkracht Ursila Peroti. De begrafeniskosten voor drie personen wegen heel zwaar. De school heeft daarom het initiatief genomen om tot op de dag van de begrafenis gelden in te zamelen om een steentje bij te dragen aan de begrafenis.
Schoolleider Stephanie Jacot zegt dat er eerder een familiedrama is geweest, waarbij er vanuit de samenleving heel veel hulp binnen was gekomen. Maar voor deze familie is er jammer genoeg heel weinig vanuit de samenleving gedaan. De familie moet op eigen houtje zien om de begrafenis van de drie mensen te financieren. Het ingezamelde geld zal overgedragen worden aan de tante van de familie Peroti die zich als verantwoordelijke heeft opgesteld.
De leerlingen van de St. Jozefschool komen langzaam weer uit hun verdriet. Maar de kaarsen blijven branden op de lege tafel, waar Kimberley zat. Ook de vlag wappert nog steeds halve stok op het schoolerf.

error: Kopiëren mag niet!