I-Red is onderweg met Faya Lobie

“Mie wan sabie if je prakserei mie, lek fa me denki joe”, met deze woorden begint de eerste single van de opkomende artiest  Faizel File, genaamd ‘Faya Lobie’ .Deze zeer bescheiden jongeman wil door middel van zijn muziek, vooral de waarde van de Surinaamse vrouw hoog houden. Verder wil hij zijn doel bereiken door liefdesverhalen in zijn teksten te verwerken. Love is the message.
Deze veelbelovende artiest is geboren op 7 juli 1983 te Paramaribo. I-Red zoals zijn artiestennaam luidt, raakte op zeer jeugdige leeftijd al verliefd op muziek. Vandaar dat hij in het verleden zijn carrière begon, door met succes deel te nemen aan een toen zeer populair zangcontest. Dit was voor hem de eerste stap in de goede richting.  Echter werd Faizel kort hierna door persoonlijke omstandigheden, gedwongen om voor lange periode te stoppen met de plannen die hij had met zijn muziek. Echter bleef hij door inspiratie van onder andere Baby Face muziek schrijven en lokaal en internationaal alle ontwikkelingen in en rond showbizz en entertainment volgen.
Zoals I-Red het zelf vertelt, is Faya Lobie een ode aan een oude liefde, die nog steeds invloed op hem heeft. Hij zegt te hopen dat de dame in kwestie de boodschap begrijpt, bij het beluisteren van de tekst. Ook wenst hij ooit weer tot haar te praten als de situatie dat toelaat. Verder draagt I Red zijn eerste single op aan de totale Surinaamse gemeenschap. In een gesprek met I-Red, kwamen wij te weten dat Faya Lobie intussen al op verschillende lokale radiozenders te beluisteren is en dat de reacties heel positief zijn. Ook zegt hij open te staan voor kritiek, omdat dit volgens hem opbouwend is voor de artiest. Ook belooft hij het Surinaamse volk niet te lang te laten wachten op zijn volgende track en er lopen reeds voorbereidingen voor de videoclip van Faya Lobie. I-Red: “In de toekomst mag men veel meer van mij verwachten, want ik heb grote plannen met mijn muziek.” Ook heeft hij een boodschap aan alle liefhebbers van zijn muziek: hou van jezelf, want zonder van jezelf te houden, kan je de boodschap van liefde niet aan anderen overdragen.

error: Kopiëren mag niet!