SunGlam te Leguana Park

Sunglam is het feest waar het zondagse gevoel, het  strand en de muziek centraal staan. Een ijskoud drankje doen terwijl je luistert naar de beste muziek gespeeld door de beste dj’s van Suriname. De dag wordt afgetrapt om 12:00 u en eindigt om 23:00 u, bijna 12 uur lang non stop de lekkerste muziek en de leukste activiteiten. Tussen het feest door is er de mogelijkheid om te zwemmen tot en met 18:00 u.Van 13:00 tot 17:00 zullen er verschillende Beach Volleybalwedstrijden gespeeld worden op het feest door de verschillende teams van de Surinaamse ( Beach ) Volleybalbond. Dit zullen mannen- en
vrouwenteams zijn. Ook is er aan het einde van het toernooi de gelegenheid voor bezoekers om mee te spelen met SUVOBO. SUVOBO zal dus een kleine clinic gaan geven aan de geïnteresseerden.Tijdens het feest zullen er verschillende Cabana’s en hutten te huur zijn ( indien er nog beschikbaar zijn). Het publiek krijgt de mogelijkheid om de titel Mr. en Mrs. Sunglam te bemachtigen en zodoende op de volgende flyer te staan van het volgende evenement SunGlam. Op de avond zelf zal een fotograaf van personen die willen meedoen, foto’s maken. Uiteindelijk wordt er aan de hand van de foto’s een Mr. en Mrs. Sunglam gekozen. Om het evenement wat nieuws mee te geven zal een vuurspuwer een performance geven tijdens een set van een dj. Hierbij gaat het om acts met personen met maskers, body paint en vlaggen die vuur zullen spuwen. Het publiek kan tegen zeer aantrekkelijke prijzen body paint laten zetten. Het publiek kan zich laten schminken en kan leuke tattoos zetten van glitter in verschillende kleuren. Dit wordt verzorgd door Charnele en haar team. De line-up van de te spelen dj`s zijn als volgt:   Oefmeister &  Zaphyr,  Lyndon,  Gutierrez,  Rafya en  Chichi Bambino.
Om de waarden zon, zee en strand van Sunglam te versterken wordt er een Fashion show verzorgd . Heel leuk is natuurlijk dat de bezoekers enkele give-a-ways zullen krijgen, ze zullen een gratis exclusieve cd alsook sleutelhangers van lustig krijgen als een aandenken.

error: Kopiëren mag niet!