Verdachte moordenaar Remie Abdoel aangehouden

De politie heeft vrijdagavond na intensief onderzoek een verdachte aangehouden die vermoedelijk de moordenaar is van Remie Abdoel. Het gaat om een manspersoon. Politievoorlichter inspecteur Humphrey Naarden bevestigt de aanhouding, maar had geen verdere details. Volgens informatie die Dagblad Suriname bereikt heeft, moet het motief hoogstwaarschijnlijk gezocht worden in de relationele sfeer.
Remie Abdoel, de bekende zanger van SMC Crew, werd in de ochtenduren van 29 februari dood aangetroffen in een bosschage langs een zandweg achter begraafplaats Rene’s Hof aan de Waakhuyzenlaan. Een dag eerder vertrok hij met de wagen van zijn vriendin, maar keerde niet terug naar huis. De auto werd eerder op die ochtend van 29 februari aangetroffen te Beekhuizen. Er ware sporen van bloed in de auto. Abdoel werd met een scherp voorwerp vermoord.

error: Kopiëren mag niet!