Dancehall-ster King Koyeba lanceert nieuwe cd

De Dancehall-ster King Koyeba heeft afgelopen vrijdag zijn nieuwste cd getiteld Wie is zo stout? gelanceerd in Havanah Lounge.  Deze activiteit  ging  gepaard met een welkomstparty daar deze artiest met zijn band voor ruim drie werken in Europa was voor verschillende optredens. Volgens de artiest blikt hij tevreden terug op zijn trip en optredens in Nederland, België en Frankrijk. Het is tevens de tweede keer in korte tijd dat Koyeba een bezoek bracht aan Europa voor verschillende optredens. De schijf  bevat 13 tracks waar hij onder andere zingt met Bader man,Mury,Young Money,Goodi Goodi,Bling,Lional, Abongkane. De cd was op die avond ook te koop. Koyeba en zijn band King Faya hebben een prachtig optreden gegeven. Lowinzo Misiedjan bekend als King Koyeba, is een Surinaamse muzikant van marronafkomst.Hij zingt vooral in het Aucaans en Sranan Tongo. Op zestienjarige leeftijd richtte Misiedjan samen met een vriend de band Ghetto Crew op. Met deze formatie maakte hij twee albums: Wadada en Wi’a mu feti ya. In augustus 2004 ging hij solo verder onder de naam King Koyeba. Hij zingt over liefde, geld, actualiteiten en eigen ervaringen. Hij heeft een grote liefde voor de natuur en in het bijzonder voor water. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!