Moordverdachte Charles Franklin verwezen naar rc

De 53-jarige Charles Franklin werd gisteren voorgeleid op het parket. De strafzaak tegen deze verdachte werd verwezen naar de rechter-commissaris. Franklin wordt ervan verdacht zijn concubine Ursila Peroti, haar zus Irma Peroti en de 12-jarige Kimberly Peroti (dochter van Irma) op zondag 18 maart middels messteken om het leven te hebben gebracht. Het feit deed zich voor aan de Theresiaweg, een zijstraat van de Puljhunweg, te Livorno. Uit het onderzoek blijkt dat Franklin een PCS-patiënt is.
De drie personen zijn op een heel wrede manier vermoord. Hoewel het mes niet gevonden is op het plaats van delict, is volgens de 6-jarige Merelyn Peroti een mes gebruikt door de vermoedelijke dader. Merelyn was ook ter plekke, maar is met rust gelaten. Het lijk van Ursila, dat op straat werd aangetroffen, vertoonde een kapwond aan het voorhoofd, 2 steekwonden in de borst en een diepe snee in de handpalm. Irma en Kimberly zijn in de voorzaal van de woning aangetroffen. Irma had 2 steekverwondingen aan haar borst, terwijl het kind Kimberly een steekwond had in de hals.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!