Zevende Skool Grandprix

In de Antony Nestysporthal vindt op zaterdag 31 maart de zevende editie van de Skool Grandprix, het grootste scholendanskampioenschap, plaats. Het evenement wordt georganiseerd door  Ballroom Energy Entertainment. Dit jaar doen de volgende scholen mee: SPI, Adek, CPI, ACI, VWO 4, Natin, LTS 1, LTS 4, Amto, L.A. Simons, Willi Brordus, Selecta, HGP Sylvester, Frowein, Theodoor Juda, Cornelis van Sypestein, Christus Koning, LBGO Nieuwe Domineestraat en LBGO Hanna’slust. Het scholendanskampioenschap heeft ook andere attracties zoals komedie, brassbandspektakel en een grandioos muziekspektakel.Het dansteam van Mulo Geyersvlijt is vorig jaar in Flamboyantpark winnaar geworden van de Skool Grand Prix 2011. Het team scoorde hoog met het kostuum, dat veel weg had van de Surinaamse vlag.

error: Kopiëren mag niet!