VCL boekt belangrijke zege op Gideon

De volleybalcompetitie van Suvobo werd dinsdag voortgezet met een drietal wedstrijden. In de Hereneersteklasse wist de ploeg uit Lelydorp, VCL, met 2-1 te winnen van Gideon. De eerste set verloren ze wel met 26-24, maar pakte de draad weer goed op in de tweede en derde set door met 25-18 en 15-4 te winnen.
‘Als je een wedstrijd wint, moet je wel best tevreden zijn’, zegt Co trainer Roberick Veldkamp van VCL aan Dagblad Suriname. ‘Maar aan de andere kant kan ons spel veel beter zijn dan wat wij nu leveren. Waarom dat niet gebeurt, is dat de trainingen heel slecht bezocht worden. Maar we kunnen niet veel eraan doen, omdat het grote deel van de jongens werkt. En je kan niet van hun verwachten dat ze na het werk ook in de hal aanwezig zullen zijn.’
‘Maar desondanks proberen wij het beste ervan te maken. We hebben nu drie wedstrijden gespeeld, waarvan wij twee hebben gewonnen en 1 verloren. Onze doelstelling is hoger te eindigen dan vorig jaar. Vorig jaar eindigden wij op de vierde plek. In de play-offs werden wij al in de eerste ronde huiswaarts gestuurd. En als wij de play-offs bereiken dan is alles mogelijk. Ook promotie naar de Herenhoofdklasse’, zegt Veldkamp ten slotte.
In de Damestweedeklasse moest VCL wel het onderspit delven tegen Livo. Na de eerste set verloren te hebben met 25-12, won VCL de tweede met 25-17. In de derde wist Livo aan het langste eind te trekken, en won de set met 15-13. Avanti wist heel makkelijk te winnen met 2-0. De setstanden waren 25-14 en 25-13.

error: Kopiëren mag niet!