AdeKUS houdt Research Days

Op 29 en 30 maart 2012 wordt op de Anton de Kom Universiteit de AdeKUS Research Days gehouden. Deze Research Days zijn een eerste aanzet om te komen tot een Nationaal Wetenschappelijk Forum. Tijdens deze dagen zal er ook een uitgebreide discussie gevoerd worden tussen verschillende wetenschappers om een eerste aanzet te geven om een onderzoeksbeleid voor de AdeKUS te formuleren. Op dit evenement kunnen wetenschappers en studenten aan het publiek presenteren met welk onderzoek ze bezig zijn en wat de resultaten hiervan zijn. Wetenschappers en studenten krijgen de gelegenheid om met elkaar te discussiëren over hun onderzoeken. Deze Reseach Days worden door de Anton de Kom Universiteit in samenwerking met de Vlir (Vlaamse Universitaire Raad) gefinancierd. Er zullen orale en poster presentaties uit drie categorieën worden gehouden.
Presentaties uit full articles zullen gegeven worden door degenen die in de eindfase van het onderzoek zijn en uitgebreide abstracts door degenen die in de uitvoeringsfase van het project zitten. Degenen die zich in de fase van de projectformulering bevinden zullen ook een presentatie geven. Een jury van wetenschappers van de universiteit zal de inzendingen beoordelen en er zullen awards worden uitgereikt voor bestgeplaatsten per categorie. De organisatie van de Research Days onder leiding van prof. dr. R. Mohan, die wordt bijgestaan door de Editorial Board van AdeKUS E- journal, is zeer tevreden over het aantal deelnemers en inzendingen.

error: Kopiëren mag niet!