PVV revancheert zich op Vasas

PVV, een van  de kampioenskandidaten bij de voetbalcompetitie van de NGVB, heeft zich zondag bij de start van de tweede ronde kunnen revancheren van de nederlaag in de eerste ronde tegen Vasas.  Vasas won toen verrassend met 4-3. Dit maal waren de rollen omgekeerd en boekte PVV een ruime 4-2-zege. De overwinning van PVV begon met een ongelukkige treffer van Shobri Madijokromo van Vasas in de 8ste minuut in eigen doel. In de 30ste minuut bracht Guno Diekan de stand terug naar 1-1 voor Vasas, terwijl  Edly Dawsa in de 42ste minuut voor een 2-1-rustscore zorgde voor PVV. In de tweede helft kwam Vasas na tien minuten spelen wederom tot  een gelijke score van 2-2 middels Chivaro Lantveld. Met doelpunten van Miquel  Brondenstein (61) en Jayson  Fraenk ( 71)  bepaalde PVV de eindscore op 4-2. Shobri  Madijokromo (2x geel) en Jermain Fris kregen de rode kaart bij Vasas.
Jong Aurora slaagde pas in de slotfase erin om Benfica klein te krijgen. Na een blanco ruststand, kwam Jong Aurora pas in de 70ste minuut tot scoren. De jeugdige Ollher Petrusi opende voor Jong Aurora, waarna Iddo  Lugard en  James Damburg eveneens jeugdspeler voor 3-0 zorgden.  Jason Lugard,  die na een hamstring blessure weer meespeelde scoorde het vierde doelpunt. Voor Benfica, die in de eindfase uitgespeeld was, scoorden Silvien Paddie en Stanley  Hornberger. Brain Stap (2x geel) en Runes Berenstein kregen de rode kaart.
Napoli klopte Tyrus  met 8-2 na een 2-0-rustscore. Voor Napoli scoorden de jeudige Jonathan  Seedorf (2x), Jose Karbin, Regillio Meursing,  de jeugdspelers Clavin Turney, Lorenzo Held en Purnel van Bosse.

error: Kopiëren mag niet!