Halve finalisten Copa Leiding bekend

Afgelopen week werd de laatste ronde van de Copa Leiding 2012 voortgezet. En de vier finalisten van de Copa Leiding zijn ook al bekend.  Ajax Leiding heeft in de penaltyserie gewonnen van The Brothers. De wedstrijd eindigde in een 0-0-gelijkspel. Dus moesten er penalty’s genomen worden. En bij het nemen van penalty’s was Ajax Leiding beter dan The Brothers, en wist de wedstrijd met 4-2 te winnen. Vybz wist zijn wedstrijd met 1-0 te winnen van Real Mix. Sergio Stijgers scoorde het gouden doelpunt. Real Victoria wist zijn wedstrijd ook met 5-2 te  winnen van Friends. Iwan Mohamed ( 3x) en Rikash Debi ( 2x) scoorden voor Real Victoria. Lorenzo Macdonald en Randy Sancho scoorden de tegentreffers.  Destroyers wist een belangrijke 7-4-overwinning te boeken op Nickerie Stars. Akash Lala ( 4x), Ryan Oedaichand, Jayant Bissesar en Narain Nimesh. Awinash Ramratan ( 3x) en Soerinder Thakoerdath.
De vier halve finalisten zijn: Friends, Real Mix, The Destroyers en Real Victoria. De halve finalewedstrijden zien er als volgt uit: Friends tegen Real Mix en The Destroyers tegen Real Victoria. Zaterdag worden deze gespeeld.

error: Kopiëren mag niet!