Coronie ontstemd over mutatie arts Algoe

De bevolking van Coronie is  zeer ontstemd over de mutatie van de permanente huisarts drs. Algoe naar Wageningen per 1 april 2012. De Coronianen vinden het ongehoord dat de RGD zonder vooraf overleg met betrokkene te hebben gepleegd tot dit besluit is gekomen. Men vindt dat er niet correct is omgegaan met de roep van de bevolking,  via een eerder ingediende petitie, voor handhaving van deze arts. De Coronianen eisen daarom van het ministerie van Volksgezondheid om dit besluit terug te draaien, aangezien zij niet langer als proefkonijn behandeld willen worden. De huisarts heeft al een behoorlijke vertrouwensrelatie opgebouwd met de bevolking, in het bijzonder zijn patiënten. De Coronianen willen hem graag behouden zolang hij bereid is de Coroniaanse gemeenschap te dienen.

error: Kopiëren mag niet!