Glo-volleybaltoernooi in volle gang

Het Glo-volleybaltoernooi van het Directoraat Sportzaken is in volle gang. Zo zijn er al een paar finalisten bekend van de verschillende regio’s. In regio 2 poule A heeft zowel bij de jongens als meisjes de Swami Wirjanand zich geplaatst voor de regiofinale. In poule B zijn het de jongens van St.-Bernadette, terwijl de meisjes van Os Zinnia naar de regiofinales gaan. In regio 3 poule B is bij de jongens K Vishnudath kampioen geworden, terwijl bij de meisjes Garnizoenspad kampioen is geworden. In poule C is zowel bij de jongens als meisjes Os Sidoredjo kampioen geworden.
In regio 6 poule D is zowel bij de jongens als meisjes A Sweet kampioen geworden. In poule E is dat ook hetzelfde geval. Comm. Simonspolder werd zowel bij jongens als meisjes kampioen. In regio 7 poule B werd Os Reeberg kampioen zowel bij de jongens als meisjes. Os Lelydorp pakte de titel in poule C bij de jongens, terwijl de meisjestitel naar Afaka ging. In regio 8 poule B ging de jongenstitel naar Os Mariënburg en bij de meisjes ging de titel naar Os Meerzorg 1.

error: Kopiëren mag niet!