Naw Jawaan verast Nacional in finaleronde

De ploeg van Naw Jawaan heeft een huzare stukje uitgehaald in de finaleronde van de Meerzorg Sportbond (MSB). Naw Jawaan die op nummer 5 eindigde tijdens de algemene ronde wist vrij verassend te winnen van de nummer 2, Nacional. In de algemene ronde wist Nacional nog van Naw Jawaan te winnen met 3-2. Maar in de finaleronde verraste Naw Jawaan vriend en vijand en wonnen voor het eerst in drie jaar van Nacional met 2-0. Beide doelpunten werden voor de rust gescoord. Rajeshkoemar Sanohar en Vikash Mahabier scoorden de doelpunten. De teleurstelling bij de jongens van Nacional was groot. Vooral bij de spelers Gino Brandon, Roy Dors, Ritesh Sanohar en bij de hele aanhang van Nacional. Ook werd trainer Mangal van Nacional in de tweede helft, naar de tribune gestuurd. Hij was oneens met een besluit van de arbiter.
Aan de andere kant maakte nummer 1 van de algemene ronde JVV geen fout tegen Tamansarie. JVV won de wedstrijd makkelijk met 6-2. Donovan Darson was de grote man bij JVV. Hij scoorde namelijk 5 keer. Rechard Idoe maakte de andere doelpunt voor JVV.  De jongens van trainer Steven Slagveer, JVV, moest de wedstrijd eindigen met een minder. Desondanks kon Tamansarie geen profijt eruit trekken.
Jong Tiger die vanaf het begin de wedstrijd heel ruw en agressief begon, moest uiteindelijk toch zijn hoofd buigen voor Deva Boys. De jongens van trainer Marlon Prisierie en coach Anoep Mohan, Deva Boysm, wonnen de wedstrijd met 2-0. Johanathan Iroredjo en Rusdie Daniel scoorden voor Deva Boys.
 

# Vereniging 

W

Ptn

1 JVV

1

3

2 Deva Boys

1

3

3 Naw Jawaan

1

3

4 Nacional

1

0

5 Jong Tiger

1

0

6 Tamansarie

1

0

error: Kopiëren mag niet!