Verdachte kort na beroving aangehouden

De 20-jarige verdachte G.D., die gistermorgen een onderwijzeres voor de school aan de Franklinweg beroofde van haar halsketting van geel metaal, is inmiddels aangehouden. Gebleken is dat de leerkracht met haar klas op weg was naar Stibula om te gymmen. Voor de poort sprak een manspersoon die te voet liep haar met “juf” aan. Toen ze zich omkeerde naar deze persoon, greep bedoelde manspersoon gelijk naar haar halsketting. Hij maakte zich daarna uit de voeten, maar werd achterna gezeten door de schooljuffrouw die om hulp riep. Op de hoek van de Franklinweg en de Kwartetstraat werd G.D. staande gehouden door de toegesnelde buurtbewoners. Bij aankomst van de politie van Latour werd op hem de halsketting van geel metaal aangetroffen en in beslag genomen. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!