Zoon van ondernemer aangevallen in Nickerie

De zoon van ondernemer Mahinderpersad Goedar in het district Nickerie is vrijdagavond aangevallen door tot nog toe onbekende mannen. De jongeman Akash Jagroep, kwam vrijdagavond omstreeks 23.00 uur thuis, nadat hij zijn servicestation had afgesloten.
Terwijl hij kwam aangereden, zag hij bewegingen op het achterste deel van het erf. Hij reed met zijn auto naar achteren, stapte uit en probeerde met het licht van een flashlight te onderscheiden wie het was. Plotseling werd hij aangevallen door een man en terwijl hij in een gevecht verwikkeld raakte, verscheen een tweede belager. Deze riep zijn maat toe om op te schuiven.
Schoot op auto
Jagroep schoof eveneens op en de tweede man schoot op de auto. Beide mannen waren gemaskerd. Na hun daad vluchtten ze met een gereedstaande boot via de steiger van de ondernemer. Goedar woont langs de Nickerierivier.
Vader Goedar zegt aan Starnieuws aan dat hij vanaf december vorig jaar wordt bedreigd. Deze bedreigingen zijn gestart vanaf een houtkapbedrijf houttransporten binnenhaalt via zijn steiger. De bedreigingen geschieden via sms. De politie is op de hoogte gesteld hiervan en heeft de zaak in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!