SO Lelydorp verhuist binnenkort naar ander pand

Het Speciaal Onderwijs (SO) Lelydorp wordt binnenkort elders gehuisvest. Volgens Kenneth Biervliet, onderdirecteur van het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling, zal de school in de omgeving van Lelydorp gehuisvest worden. Er is een nieuwe VOJ-school in de omgeving van Tuinstad in aanbouw. De school zal daarin ondergebracht worden. Het zal nog zeker twee maanden duren eer de verhuizing een feit is.
De leerkrachten van de school waren vanwege de deplorabele staat van het gebouw vanaf begin tweede kwartaal in staking. De school sloot dagelijks om tien uur. Het was in een gebouw van Naks Volkshogeschool ondergebracht. De pupillen moesten onder zeer moeilijke omstandigheden lessen volgen. Volgens informatie heeft de schoolleiding vooruitlopend op de verhuizing besloten om de actie in de loop van de week op te schorten.

error: Kopiëren mag niet!