LiesbethVenetiaan- Vanenburg: ‘Het was een drukte van jewelste’

‘Ik ben heel tevreden’, blikt Liesbeth Venetiaan- Vanenburg terug. Ze doet dat met een glimlach.  De verkoopdag die de NPS afgelopen zaterdag organiseerde, was boven verwachting druk. Ruim een uur voor de opening stonden er bosjes mensen voor de poort te wachten om hun slag te slaan.
Venetiaan – Vanenburg, de trekker van dit project,  vertelt dat binnen  no- time bepaalde zaken uitverkocht waren. ‘Men moest aanvullen. Ik had een drukte verwacht, maar u zag half de die er in de morgenuren was niet. Het was een drukte van jewelste.’
Er werd van alles verkocht. Van kleding tot en met witte suiker en toiletpapier. Het laatste bleek een ‘hot- item’ te zijn. Ook de stand, waar kosteloos de bloeddruk en suikergehalte kon worden gemeten, was druk.
Tegen 12.00 uur was er geen sprake meer van een drukte. Bepaalde stands waren leeg, uitverkocht. En het waren meer de die-hard NPS’ers die nog op het terrein zaten na te praten over het eerste verkoopproject van de NPS dit jaar. Zoals Venetiaan- Vanenburg het zei: ‘Een ieder (handelaren…red) die hier was, heeft  goed verkocht.
Een baal toiletpapier (24 stuks) ging weg voor SRD 18,50. In de winkel kost  dezelfde baal tussen de SRD 22 en 23. Volgens Venetiaan- Vanenburg is dit project voor herhaling vatbaar. Ze kan echter niet zeggen wanneer. ‘Het werk is veel en ik ben niet de jongste meer.’

error: Kopiëren mag niet!