Geraffineerde oplichter aangehouden

Jozef Gairy Renwich alias Willy is door de politie van ressort Nieuwe Haven aangehouden en ingesloten ter zake oplichting. Deze verdachte deed handelszaken met het verhaal dat hij spullen in het groot opkoopt om weer te verkopen. Wanneer de goederen waren klaargezet, gaf hij aan dat hij het geld voor de goederen in zijn auto had gelaten en dat hij dat ging halen. Hij nam de klaar gezette goederen vervolgens mee met de uitleg dat hij die alvast in de auto zou plaatsen. Renwich verdween dan met de spullen zonder daarvoor te betalen. Het vermoeden bestaat dat deze verdachte meer mensen tot slachtoffer heeft gemaakt dan zij die aangifte tegen hem hebben gedaan. Benadeelden kunnen contact maken met de politie van bureau Nieuwe Haven. Renwich is Guyanees.

error: Kopiëren mag niet!