Ajaiso wacht deurwaardersexploot af

De BEP’er Waldie Ajaiso is wachtende op de deurwaardersexploot. De partijgenoten Waldie Ajaiso en Diana Pokie moeten uit de BEP geroyeerd worden. Dit is het besluit van de alv van afgelopen zaterdag. Het is het hoofdbestuur menens om het besluit van de alv tot het royeren van de leden uit te voeren. Ajaiso zegt niet vooruit te willen lopen op zaken. “We zien wel wat wij doen, als wij de deurwaardersexploot hebben ontvangen”, zegt Ajaiso in een interview. Wel zegt hij deze kwestie niet zomaar te laten. Indien het moet, dan zal hij er niet voor terugdeinzen om juridische stappen te ondernemen.
De BEP is van mening dat geen van de 2 partijleden zich heeft gehouden aan de partijdiscipline. De parlementariër vindt dit maar een vage motivering. Hij zegt zich nog steeds BEP’er te voelen.

error: Kopiëren mag niet!