Wateroverlast Koeliwei:

Op de foto het probleem waar de volkswijk Koeliwei (Van Dijk) al jaren mee kampt sinds een belangrijke afvoerader van het ontwateringssysteem werd dichtgegooid door een ondernemer, die bezig was met het bouwen van een hotel. Het hotel ligt langs de hoofdweg en heeft helemaal geen last van  wateroverlast, omdat het gebouw hoger ligt dan de woningen van de mensen in de Possentriestraat, Heveastraat, Petostraat en andere straten in de wijk. Doordat de afvoerader is dichtgegooid, beweren de buurtbewoners, is er geen aansluiting meer op het ontwateringssysteem dat het overtollige water afvoert naar de duikers van de Willem Campagnestraat en vervolgens verder naar de rivier. Beweerd wordt dat de geplaatste duikers van het afvoersysteem te klein zijn. (DRP)

error: Kopiëren mag niet!