Priesterraad onderzoekt kwestie Mirchi

Het hoofdbestuur van de Sanatan Dharm heeft de afgelopen week vergaderd met de priesterraad. Aanvankelijk zouden de actief dienende pandits opgeroepen worden voor een conferentie. Sanatan Dharm-voorzitter Kriesh Nannan Panday zegt dat er 125 pandits zijn. Er zouden dan ook 125 opinies zijn, waardoor het bestuur van de priesterraad het bestuur van Sanatan Dharm heeft gevraagd om de zaak van de gemeenschapsgelden gedoneerd aan de weduwe Radhana Mirchi, eerst te onderzoeken. Er zijn twee pandits in deze case betrokken. Beiden zitten beschuldigingen naar elkaars hoofd te slingeren. Inmiddels heeft de priesterraad de kwestie met de twee pandits onderzocht. De voorzitter had de raad drie werkdagen de tijd gegeven om het onderzoek te verrichten. De derde dag verstrijkt vandaag. Nannan Panday hoopt vandaag over het resultaat van het onderzoek te beschikken.

error: Kopiëren mag niet!