Woningbrand aan de Abrasastraat te Flora

De woning van de familie Watson aan de Abrasastraat te Flora is vrijdagmiddag door een hevig uitslaande brand verwoest. Ofschoon de stenen muren er nog staan, is de woning van binnen helemaal afgebrand. De woningen van de buren hebben schroei- en waterschade opgelopen. De buren kozen het zekere voor het onzekere en ontruimden hun woning. De familie Watson was ten tijde van de brand niet thuis. Toen de eigenares van de woning, de bejaarde Juliette Watson, het bericht kreeg over de woningbrand, haastte zij zich naar huis. Ze werd zodanig emotioneel dat zij op gegeven ogenblik bewusteloos neerviel. Door een familielid werd zij vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het is vooralsnog niet bekend of de woning tegen brand          was verzekerd. Ook de oorzaak van de brand is nog onbekend.
 
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!