Titelkandidaten Kwasiba en Valies krijgen hun tegenstanders klein

Nadat doodgeverfde kampioenskandidaat Stanley Kwasiba in de vierde ronde verloor van Marlon Pawirodimedjo tijdens de Nationale 4de klasse biljartkampioenschappen, herstelde hij zich afgelopen week goed. In de 5de ronde wist hij heel makkelijk te winnen van rookie Avinash Chotoe in 31 beurten, met 60-48. Voor Avinash Chotoe is de finale halen nu buiten bereik. Van de zes gespeelde wedstrijden wist hij drie te winnen en verloor hij drie. Maar de rookie belooft de volgende keer beter en sterker uit de bus te komen.
Titelverdediger Hedwig Valies maakte ook korte metten met Albert Agard en won met 60-50. Albert Agard wist vrijdag nog te winnen van Humphrey Obergh met 60-54. Obergh herstelde zich goed en won van Ronald Chesnot met 60-38.
Met Court Ulhenkamp gaat het helemaal niet goed. Tot nog nu toe heeft hij geen enkele wedstrijd kunnen winnen. Hij verloor met 18-60 van Soeban Wongsowidjodjo. En zelfs Rookie Avinash Chotoe was met 60-35 te strek voor hem.
Rachel Ramsaran doet het ook goed tijdens deze Nationale 4de klasse biljartkampioenschappen. Ze versloeg Avinash Chotoe met 60-42. Maar moest zaterdag het hoofd buigen voor Marlon Pawirodimedjo. Pawirodimedjo won met 60-48 van de biljarter van Ivoor. Gerold Yngaard die zoveel beloofde aan het begin van de kampioenschappen, wist pas in 73 beurten te winnen van Ortwin Dalfour met 60-45.

Standenlijst na vier gespeelde dagen

P 1

Naam

W

Ptn

1

Kevin Lui

4

8

2

Hedwig Valies

5

8

3

Albert Agard

5

6

4

Gerold Yngaard

4

4

5

Ortwin Dalfour

4

2

6

Ronald Chesnot

5

2

7

Humphrey Obergh

5

2

P 2

Naam

W

Ptn

1

Stanley Kwasiba

5

8

2

Marlon Pawirodimedjo

5

8

3

Avinash Chotoe

6

6

4

Anton Durham

5

4

5

Rachel Ramsaran

5

4

6

Soeban Wongsowidjodjo

3

4

7

Court Ulhenkamp

5

0

error: Kopiëren mag niet!