De Ster verrast Takdier Boys

Bij de voortzetting van de SVB Eersteklasse haalde De Ster een huzare stukje uit. De Ster versloeg titelverdediger Takdier Boys met 3-2, na een 2-2 gelijkspel. In deze wedstrijd moest ook arbiter Koebeer in de 3de minuut vervangen worden door de vierde official Dosoe. Koebeer liep een barstwond op, na een botsing met een speler van De Ster.
De Ster begon deze wedstrijd heel goed en kwam al in de 8ste minuut op een 1-0 voorsprong. Desmond Vrij scoorde het doelpunt. Hierna kreeg de ploeg van Boyke Bissumbhar twee penalty’s. Beide penalty’s werden heel keurig binnen geschoten door Beuno Wens, 2-1. Vier minuten voor rust bracht Vrij ploegen weer op gelijke hoogte, 2-2. Na de rust scoorde Jermain Huisden in de 64ste minuut de winnende treffer. De Ster won hierdoor de wedstrijd met 3-2.
In de 90ste minuut kreeg Rodney Dalfour zijn tweede gele kaart van arbiter Dosoe. Hij was duidelijk niet eens met de beslissing van de arbiter, en probeerde zelf de arbiter te slaan. Hij moest door zijn medespelers tot rust worden geroepen.
Koploper SNL maakte geen fout tegen ACoconut, en wist deze wedstrijd te winnen met 3-0. Tammenga en FCS Nacional deelden de punten broederlijk. Het werd een 2-2 eindstand.

error: Kopiëren mag niet!