Takdierboys organiseert interland voetbalspektakel

Veteranen Takdierboys houdt een eendaagse voetbalspektakel op het sportcomplex van de LSO (Eddy Blackman Stadion) op zaterdag 25 februari 2012. Takdier Boys treedt op als gastheer van PKC uit Rotterdam Nederland. Deze ploeg is in Suriname met een delegatie van ruim 40 personen. Ze zal aantreden met twee ploegen, te weten PKC 1 en PKC 2. Om de historische band en de eenheid binnen het voetbal gebeuren tussen beide clubs te verstevigen word er jaarlijks dit soort wedstrijden georganiseerd. Een ieder is uitgenodigd om dit spectakel mee te maken. De toegang is geheel gratis.
Op deze avond speelt Takdier Boys tegen PKC 1 en Amarjoti onder leiding van Piet Badal tegen PKC 2. Er is een voorwedstrijd tussen Sivo en de veteranen van KD.

De wedstrijdschema ziet er als volgt uit :

16:00  SV. Sivo  Vet. KD
 17:30  SV Amarjoti  PKC 2
19:00  SV Takdierboys  PKC 1

error: Kopiëren mag niet!