Geen beëindiging contract AZP – directeur

‘De vicepresident heeft met mij de afspraak dat er geen beëindiging volgt van mijn contract tot nader order.’ Dit deelde directeur Eddy Joemankhan van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) Dagblad Suriname mee. Vorig jaar december werd beslist dat Joemankhan zou aanzitten tot 27 februari 2012. De regering creëerde daarmee voor zichzelf de ruimte om een geschikte kandidaat te vinden.
Joemankhan had de regering vorig jaar laten weten andere interesses te hebben en daarom te willen opstappen bij het AZP. Hij zou zijn werkzaamheden beëindigen eind november 2011. Het pakte echter anders uit toen bleek dat de politiek geen eensluidend besluit kon nemen over de opvolger van Joemankhan. De regering vroeg de AZP-directeur  het ziekenhuis te blijven managen tot eind deze maand. Nu is aangegeven dat het contract, dat eind 2012 verloopt, als niet beëindigd zal worden beschouwd, totdat binnen de regering consensus is bereikt over de opvolging.

error: Kopiëren mag niet!