KPS-voertuig betrokken bij aanrijding

Gistermiddag omstreeks 12.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de hoek van de Mr. Jagernath Lachmonstraat en de Fagarastraat tussen een groene terreinwagen, een witte dienstvoertuig van het Korps Politie Suriname (KPS) en een personenbus. Alle drie voertuigen liepen zware materiële schade op. Een inzittende van de witte pick-up, in deze een medewerker van het KPS,  werd door de ambulance vervoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). De overige inzittenden van de drie voertuigen kwamen met de schrik vrij. Het is vooralsnog onduidelijk wie de aanrijding heeft veroorzaakt. De aanrijding tussen de drie voertuigen zorgde voor een enorme file op de weg. Ook kwamen heel wat personen ‘een kijkje’ nemen.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!