Na Selection wint Semo ook van Inter Milan

SV Semo heeft Inter Milan een groot pak slaag gegeven in de competitie van de Sportorganisatie Leidingen en Omgeving (Solo). De jongens uit het dorp Semoisi wonnen met 7-0 van de sterk geachte nummer 2 Inter Milan na een 3-0-ruststand. Yver Gaaga (2x), Harvey Ngwete (2x), Edwin Mina, Marcel Maasie en Mario Konoe scoorden de goals. Inter Milan had duidelijk geen antwoord op het spel van Semo, die vorige week ook koploper Selection met 3-0 versloeg.
Koploper Selection had een moeilijke bevalling tegen The Friends. De hekkensluiter leek op haar eerste competitiepunt af te stevenen, maar in de 88ste minuut scoorde Jashankoemar Nanhoe het winnende doelpunt voor Selection. Eerder had Rakesh Rakhan voor Selection gescoord en Sanjitkoemar Balak voor The Friends.
Pehchan won met 6-0 van Prekash door goals van Derrel Bijlhout, Robby Goercharan, Delcano Misidjan, Vikash Ramgatie, Vikash Toelsie en Miguel Wills. Er vielen ook drie rode kaarten in deze harde wedstrijd. Ze waren voor Blenadanilo Terreira van Pehchan en voor Wensley Kartowikromo en Shyamnath Raghoenath van Prekash.  Bekervertegenwoordiger Amardeep won met 5-1 van KSV door goals van Giovanni Veldwijk (3x), Desney Asimia en Zoihno Kensmil. Clint Sladis redde de eer voor KSV.
De topscorer bij de Solo momenteel is Giovanni Veldwijk van Amardeep met 9 doelpunten, Mohamed Issa van Inter Milan heeft er 8 goals.

Standenlijst na eerste ronde:
01. Selection        7 – 16
02. Semo              7 - 15
03. Amardeep      7 – 14
04. Inter Milan     7 – 11
05. Pehchan         7 – 10
06. Preksh             7 – 8
07. KSV                7- 4
08. The Friends     7- 0

error: Kopiëren mag niet!