Boma Star bedankt trainer Winston Feller

Het doek is gevallen voor de trainer van Boma Star. Voorzitter Ro Biharie heeft na de verloren wedstrijd tegen ACoconut trainer Winston Feller bedankt. Feller was al drie jaar trainer bij Boma Star. Hij heeft de ploeg uit de Magentaweg via het Lidbondentoernooi van de SVB drie jaar geleden geloosd naar de SVB-eersteklasse. In zijn tweede jaar eindigde hij op de derde plaats. Dit moest eigenlijk het jaar worden dat Feller Boma Star moest brengen naar de SVB- hoofdklasse. Maar Boma Star bezet nu de derde plek met een 4 punten achterstand op koploper SNL. Het begin was goed, maar de laatste wedstrijden waren teleurstellend.
Zaterdag speelde Boma Star tegen de kampioen van Brokopondo, ACoconut. Boma Star nam binnen 40 minuten een 3-0-voorsprong. Maar uiteindelijk verloor Boma Star deze wedstrijd met 6-4. Dit was reden genoeg voor voorzitter Biharie om op zoek te gaan naar een andere trainer. ‘Het kan gewoon niet dat een ploeg als Boma Star een 3-0-voorsprong uit handen geeft. Als we een 3-0-voorsprong niet eens kunnen verdedigen, dan waarmee zijn we bezig’, zegt de voorzitter van Boma Star aan Dagblad Suriname.
Aan de andere kant vindt Feller dat de voorzitter te veel luistert naar het plubliek. ‘Verder wil hij te veel bemoeien met welke spelers ik moet starten. Al heeft hij niet getraind, maar de voorzitter vindt dat hij moet startten. Zo kan ik niet werken. Bij mij geldt, wie traint die speelt’, zegt Feller aan Dagblad Suriname.
‘Ik ga rustig verder met Selection bij de Solo en hoop met hun te promoveren naar de SVB- eersteklasse’, zegt Feller verder aan Dagblad Suriname. Voorlopig zal Maikel Peel de leiding hebben van Boma Star totdat ze een nieuwe trainer vinden. Zoniet zal Peel voor de rest van de competitie langs de lijnen staan voor Boma Star.

error: Kopiëren mag niet!