Real Poerwo viert haar 45-jarig bestaan

In verband met hun 45-jarige bestaan van Real Poerwo, houdt de ploeg uit Dessa een reünie. Vanavond worden mensen gehuldigd die jarenlang hun krachten hebben gegeven aan Real Poerwo. Zaterdag worden er paar activiteiten gehouden zoals wandelmars en voetbalwedstrijden. Zondag wordt in de ochtenduren een fietsentocht georganiseerd. In de avonduren zal dit alles afgesloten worden met een dansavond.
De ploeg uit Dessa kent een heel rijke voetbalgeschiedenis. Zo zijn ze vertegenwoordigd in alle klassen van de Lelydorpsportbond. De hoofdploeg van Real Poerwo staat momenteel op de 4de plek en behoudt alle kansen om zich te plaatsen voor de finaleronde van LSB. Naast de hoofdploeg, hebben ze ook een U-20-, U-17- en U-15-voetbalploeg.

error: Kopiëren mag niet!