Inter Kaja en Jaw Jaw delen punten

De competitie van de WanicaSportorganisatie (WSO) werd woensdagavond voortgezet met de wedstrijd tussen koploper Inter Kaja en titelverdediger Jaw Jaw. Na een 1-0-ruststand voor Inter Kaja eindigde de wedstrijd in een 1-1-gelijkspel. Ricardo Adjako opende de score voor de ploeg uit Kajapati. Pas 2 minuten voor tijd konden de jongens uit Jaw Jaw gelijkmaken. Cyruc Mando scoorde de gelijkmaker.
In de tweede wedstrijd van de avond won Sunny Point met 4-2 van The Stars. De ruststand was 3-0. Emanuel Koeba, Giermo Willems, David Commiesie en Jonathan Rarrek scoorden voor Sunny Point, Donovan van Bosse en Urvin Clemens voor The Stars.
De competitie wordt zondag voortgezet met 5 wedstrijden. Om 10.00 uur Tjapanda – Tandu, 12.00 uur Real Kaja – Guanini, 14.00 uur SVH – Lawa VIP, 16.00 uur Bermuda – Atletico en om 18.00 uur Isrie – Slee Juniors.

error: Kopiëren mag niet!