BVD-actiegroep mag geen alv houden

De rechter in kort geding heeft gisteren vonnis gewezen in de zaak tussen de zogenaamde ‘Actiegroep Behoud BVD’ en het hoofdbestuur van BVD. De rechter heeft beslist dat het de actiegroep verboden is om enige alv (partijcongres) nu en in de toekomst zonder goedkeuring van het hoofdbestuur uit te schrijven.
J. Rotsburg, BVD-partijsecretaris, zegt in een schrijven dat het recht heeft beslist. ‘We zullen zaken op de correcte wijze blijven voortzetten. Een ieder die meent in zijn of haar vertrouwen te zijn geschaad, wordt de gelegenheid geboden om op 11 maart zich in te schrijven voor de hoofdbestuursverkiezingen.’
Dharm Mungra van de zogenaamde actiegroep zegt dat zij geen bedoeling hadden om een alv te houden. Dit was reeds kenbaar gemaakt. ‘Maar dit betekent niet dat wij geen andere dingen mogen doen’, aldus Mungra.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!