Afgelaste wedstrijden LSB ingehaald

Dinsdag werden te Lelydorp de afgelaste wedstrijden ingehaald. Hierdoor is er nu een eind gekomen aan de eerste ronde van de LSB-competitie. Jong Rambaan speelde tegen Cura Boys, en wist deze wedstrijd ruim te winnen. Jong Rambaan won met 6-1 na een 4-0-ruststand. De doelpunten werden aan de kant van Jong Rambaan gemaakt door Vikash Naigi (3x), Quinzy Valenti (2x) en Gregory Drielingen. Aan de kant van Curaboys redde Gregory Misidjan de eer. Er vielen ook twee rode kaarten in deze wedstrijd. Robbert Aroepa van Curaboys en Farrel Sanmoeradji van Jong Rambaan mochten vroegtijdig gaan douchen.
De tweede wedstrijd was een treffer tussen Parana en Seaboys. Dit was een wedstrijd waar beide ploegen beneden hun niveau speelden. Na een 0-0-ruststand wist Seaboys toch vandoor te gaan met de drie punten. Het was de speler Edward van Brussel die het gouden doelpunt scoorde voor de jongens van Vredenburgweg, 1-0. Hij strafte een fout van Milano Karwofodi af.
Vrijdag 17 februari wordt er een aanvang gemaakt met de tweede ronde. Dan zullen om 18.30 uur de ploegen van Curaboys en Bangun Muda tegen elkaar spelen. De tweede wedstrijd gaat tussen koploper SCA en Real Poerwo. Deze wedstrijd begint om 20.30 uur.
Zondag worden er vier wedstrijden gespeeld. Om 10.00 uur speelt in de Tweedeklasse Jong de Ster tegen Tuinstad, daarna speelt Flamingo tegen Rodan. Om 14.00 uur wordt er gespeeld in de Eersteklasse, dan komt de ploeg van Real Java uit tegen Parana. En de laatste wedstrijd gaat tussen Seaboys en Jong Rambaan.

Standenlijst Eersteklasse:

# Vereniging

W

Ptn

1 SCA

7

19

2 Jong Rambaan

7

16

3 Real Java

7

12

4 Seaboys 

7

8

5 Curaboys

7

7

6 Real Poerwo

7

7

7 Parana

7

4

8 Bangun Muda

7

4

error: Kopiëren mag niet!