Suriname op Flex Night Bodybuilding en Fitness Contest in Guyana

Een delegatie van de Surinaamse Bodybuilding- & Weightliftingbond (SBWB) heeft afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Guyana waar het Flex Night Bodybuilding en Fitness Contest gelaunched werd. De Flex Night zal in december in ons buurland gehouden worden. Behalve het organiserend land, Guyana en Suriname zal Brazilie ook meedoen aan dit evenement. Naast een bodybuildingcontest zijn een fitness, bikini en miss Best Legs contest ook onderdeel van de Flex Night.
Het evenement valt onder de Paraplu van Flex Night Incorporated waar SinClair de General Manager van is en wordt gehouden op zaterdag 8 december 2012. Volgens Sinclair wil men middels de introductie hiervan de Bodybuildingsport een impuls geven. Suriname zal in december met een delegatie van minstens 15 man afreizen naar Guyana, zegt Mukesh Kanhai voorzitter van de SBWB. Aangezien de bodybuilding- en fitnesssport onder vrouwen doodgebloed is staat, de bond voor een grote uitdaging om in de komende maanden minstens 2 dames klaargestoomd te hebben en af te vaardigen naar Guyana.
Los van de wedstrijdatleten zal Suriname in december ook met guestposers, bestuursleden van de SBWB en enkele judges afreizen. Kanhai verwacht eenspektakel en een mooi evenement waarop Suriname volgens hem ongetwijfeld een goede beurt zal maken. Alle lokale bij de SBWB aangesloten sportscholen worden aangeschreven. De voorzitter hoopt dat de atleten extra gemotiveerd zullen zijn zich voor te bereiden op de Nationale kampioenschappen en tegelijkertijd de Flex Night Guyana.Er worden reeds gesprekken gevoerd om de Flex Night ook in Suriname te organiseren.

error: Kopiëren mag niet!