Start volleybalcompetitie voor de deur

Met de nieuwe volleybalcompetitie wordt vrijdag 17 februari aangevangen. Dan moet Yelyco proberen zijn titel te prolongeren in de Herenhoofdklasse. Maar de openingwedstrijd zal een treffer worden tussen Lyzecks en Friends. De nieuwe volleybalcompetitie telt dit jaar 7 ploegen. Die zijn: kampioen Yelyco, Semi kampioen Yellow Birds 1, Lyzecks, Condor, Avanti en de twee gepromoveerde ploegen van de 1ste klasse Friends ( kampioen) en Yellow Birds 2 ( semi- kampioen). Wat ook opmerkelijk zal zijn dit nieuwe competitiejaar is dat Lyzecks 1 en Lyzecks 2 weer samengesmolten zijn naar een Lyzecks. Dus dit jaar belooft het een spannende volleybalcompetitie te worden. De wedstrijd tussen Lyzecks en promovend Friends, zal aanvangen om 19.00 uur, en wordt gespeeld in de Ismay van Wilgensporthal.

error: Kopiëren mag niet!