Robert Dikan schiet PVV langs Jong Aurora

Met vier doelpunten, waarvan drie in de eerste helft en èèn in de tweede,  heeft Robert Dikan ervoor gezorgd dat PVV een 4-0-zege behaalde op Jong Aurora in de  eersteklassenvoetbalcompetitie van de Nieuwe Generatie Voetbalbond (NGVB). Binnen een tijdsbestek van 10 minuten  strafte Dikan twee blunders van doelman  Dwight Lugard af in de 30ste en 36ste minuut, waarna het derde in de 40ste werd gescoord. In de  71ste minuut maakte Dikan aan alle illusie van de slecht spelende Jong Aurora een einde toen hij zijn vierde doelpunt scoorde.  Door deze zege blijft  PVV zijn positie in de top drie handhaven met vijf verliespunten uit vijf gespeelde wedstrijden.
Koploper Botopasie  maakte geen fouten  tegen Vasas en stuurde die met maar liefste 7-1 terug naar huis. Voor Botopasie werd het de vierde overwinning op rij. De doelpunten kwamen van Armando Lugard en Jasser Eduards, elk tweemaal, Miquel Jonathan, Abega Wens en Adilio  Seedo. Mikhall Wip scoorde voor Vasas, terwijl ploeggenoot Gregory Agard de rode kaart kreeg na twee gele kaarten.
Flora walste met 8-0 over Puwa Nani. Voor Puwa Nani was dit de vierde nederlaag van het seizoen. Kevin Koningsbloem opende de score voor Flora reeds in de 5de minuut uit een vrije trap.  Milroy Jones scoorde hierna tweemaal, terwijl Giovanni Blatz en Jurgen Vierklau de score verder naar 5-0 brachten bij de rust.  Na de rust zorgde Valentino Wilsterman met twee en Kelay Vink en voor de de 8-0.
In de U-20-jeugdklasse behaalde Flora eveneens een ruime score van 5-1 op Vavsas. Clarence Blatz (tweemaal), Anthony  Tinhull, Giovanni Blatz en Xaverio Williams  waren de doelpuntenmakers, terwijl Guno Dikan voor de tegentreffer van Vasas zorgde. Jong Aurora en Napoli kwamen  in deze klasse tot  een 2-2-gelijkspel. Bij de rust leidde Jong Aurora met 2-1.   Ollher Petrusi scoorde tweemaal voor Jong Aurora en bij Napoli waren het Quincy Gorden en Regillio Bomisa.
De speler Ernesto Frankly van Napoli kreeg voor zijn misdragingen, waarbij  hij vulgaire taal uitte naar de scheidsrechters en het bestuur van de NGVB na de wedstrijd tegen PVV, die door Napoli met 0-1 werd gewonnen, een straf  van vier wedstrijden en een boete vanSRD 50 opgelgd. Verder heeft bedoelde speler gedurende zijn strafperiode geen toegang tot het NGVB-stadion.
Voor hedenavond staan op het programma om 18.00 uur PVV – Benfica en om 20.00 uur Tyrus – Vasas.