Joeloemsingh wordt vandaag beëdigd

Wedperkash Joeloemsingh wordt vandaag beëdigd tot districtscommissaris (dc) van Nickerie. De beëdiging vindt plaats in het presidentieel paleis. Joeloemsingh zegt dat hij heel relaxed is en dat het goed aanvoelt. Hierna zullen de inauguratie en de overdracht van protocol moeten plaatsvinden alvorens hij officieel het roer overneemt van dc Roliene Samsoedien. Tot dan blijft Samsoedien de scepter zwaaien op het commissariaat van Nickerie.
De dc in spe zegt dat de inauguratie niet gelijk zal plaatsvinden, omdat men druk bezig is met de begrafenis van granman Gazon. Veel autoriteiten bevinden zich momenteel op Drietabiki voor de begrafenis. Joeloemsingh heeft stage gelopen bij de districtscommissaris van Wanica en bij dc Samsoedien. Deze periode beschrijft hij als heel prettig. Hij gelooft dat zijn aanstelling niet lang op zich zal laten wachten. Joeloemsingh wordt de derde achtereenvolgende districtscommissaris van Nickerie tijdens het kabinet Bouterse-Ameerali.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!