Claudius Straal: Alles is op schema en we zijn tevreden over de gang van zaken

Het Scholenslagbaltoernooi van het Ministerie Sport en Jeugdzaken is in volle gang. ‘ Alles is op schema’, zegt Hoofd Claudius Straal aan Dagblad Suriname. Claudius Straal is belast met dit toernooi van het Ministerie van Sport en Jeugdzaken. ‘ Wegens weersomstandigheden hebben we wel wat vertraging opgelopen, maar het geheel is goed opgevangen. Een probleem waarmee  we te kampen hadden, was dat de meeste lagere scholen in deze tijd in hun repitieweek zitten. Dit zorgt ook voor stagnatie. We zullen de volgende keer wel rekening moeten houden met zulke problemen’. ‘ Over het algemeen mogen we best tevreden zijn met wat we tot nu toe hebben bereikt’, zegt Claudius Straal.
De finale van het scholenslagbaltoernooi wordt op 16 februari gespeeld. De locatie moeten we nog bepalen. Eerst zouden we de finale spelen in het Dr. Snellen Park. Maar als de weergoden ons niet gunstig gezind zijn moeten we verhuizen naar het SOSIS of naar het Dr. Ir. F. Essed stadion. Aan deze finalewedstrijden gaan er vier scholen deelnemen. De 8 regio winnaars gaan onderling spelen. De vier winnaars plaatsen zich voor de finale van het scholenslagbal toernooi van het Ministerie Sport en Jeugdzaken. Als pilot wordt er ook een slagbalwedstrijd gespeeld tussen Moengo en Brokopondo.
Verder zegt Claudius Straal dat men na het slagbal toernooi een aanvang zal maken met volleybal’. Het wordt in deze zelfde omvang gehouden en wij willen zoveel mogelijk alle lagere scholen erbij betrekken. Dit keer zullen wij wel rekening houden met de problemen die wij hebben gehad tijdens het slagbaltoernooi.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!