Gran Kreek wint groots van Dynamo

Bij de voortzetting van de competitie bij de Saramaccasportbond (SSB) heeft Gran Kreek flink uitgehaald naar Dynamo. De ploeg wist met liefst 8-1 te winnen na een 5-1-ruststand. Marcilino Soenda was de grote man met 5 doelpunten. Verder scoorde Wirjo Inangonfabri twee maal en Gilberto Biswane een maal. Joeyie Amatkasidi redde de eer voor Dynamo. Nisaan wist ook een belangrijke zege te boeken op Colombia. Na een 0-0-ruststand, wist Nisaan met 2-0 te winnen. Giovanni Daboo en Ervin Dors waren de doelpuntenmakers.
Resilino Blank maakte de gouden treffer voor Bintang Baru in de ontmoeting tegen Bersama. Hij scoorde in de 53ste minuut. Fortuna wist ook zijn wedstrijd te winnen met 3-1 na een 1-0- ruststand van Paigham. Melvin Ost, Zamuel Baye en Ervin van Gom scoorden voor de winnende partij. Steffano Emaks scoorde voor Paigham.

Standenlijst SSB:

# Vereniging

W

Ptn

1 Jong Takdier Boys

7

18

2 Fortuna

7

14

3 Bintang Baru

7

11

4 Nisaan

7

11

5 Gran Kreek

7

11

6 Bersama

7

9

7 Colombia

7

9

8 Taigham

7

6

9 Dynamo

7

1

 

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!