15 februari uitspraak in drugszaak 2004

cocaine
15 februari uitspraak in drugszaak 2004

Paramaribo-Rechter Alida Johanns zal op 15 februari vonnis vellen in de drugszaak waarbij de SLM-medewerker Marcelino L. terecht staat. Het feit is in 2004 gepleegd.
Marcelino wordt ervan verdacht ruim 119 kilogram cocaïne te hebben gesmokkeld. Volgens het onderzoek heeft Marcelino, die op 28 januari 2004 als incheckmedewerker aan de SLM- balie zat, de twee kisten waarin de drugs verstopt zat, ingecheckt.
 
De officier van justitie, Carmen Rasam, heeft vrijspraak voor de verdachte gevorderd. Advocaat Irvin Kanhai verzocht de rechter om mee te gaan met de eis van de vervolgingsambtenaar. De verdachte verscheen gisteren niet op de zitting. De magistraat zal op de volgende zitting deze zaak afronden.

Saskia Bandhan   

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!