Wanica Cursur verliest van Meerzorg Star

Wanica StarDe veteranen ploeg Wanica Cursur die momenteel in Suriname vertoeft om een paar wedstrijden af te werken heeft op zondag 20 juli hun eerste wedstrijd verloren. De ploeg van Meerzorg Star heeft met 2-1 weten te winnen van Wanica CurSur. Reeds in de eerste helft kwamen de heren van Meerzorg Star tot scoren. Subhaas Sardjoe legde de bal na mooi voorwerk netjes voor, voor de speler Kasiram, die heel makkelijk de bal in het doel kon trappen. Voor de rest van de eerste helft werd er niet meer gescoord. Na de rust kwam Wanica CurSur sterk terug in de tweede helft en kon namens de speler Vinoth Naipal ook nog de 1-1- scoren. Hij ontsnapte aan het buitenspel en plaatste daarna keihard de bal in het doel. Gelijk daarna kreeg Meerzorg star een vrije trap. De speler Jaiwant Jiawan (aka. Badde) trapte de bal keihard tegen de deklat, de bal ging daarna via de doelman de goal binnen. Hierna bleef de stand op 2-1. Wanica CurSur speelt hun eerstvolgende wedstrijd op donderdag 24 juli tegen Wanica Star van Suriname op het Boma Star complex om 19.00.