Transvaal kan geen vuist maken tegen Portmore United

De ploeg van Transvaal heeft na jaren weer meegedaan aan de CFU Club Championships (foto: Davo Vega/Puerto Rico FC)
Waar Transvaal aan een 2-0 overwinning voldoende had om de volgende ronde te bereiken van de CFU Club Championships, heeft ze met 6-1 verloren. De Jamaicaanse tegenstander Portmore United was een maat te groot voor de Surinaamse semikampioen. Fysiek en conditioneel waren ze beter. Transvaal had in de laatste wedstrijd van de groepsfase bij rust al een 3-0 achterstand. In de tweede helft werd het 5-0, waarna Ivenzo Comvalius de 5-1 kon scoren namens Transie. Uiteindelijk scoorde Portmore nog een keer en won met 6-1. In de andere wedstrijd won de thuisclub Puerto Rico FC met 4-0 van Scholars International. Portmore wint de poule met 9 punten uit 3 wedstrijden en gaat over naar de volgende ronde. Puerto Rico FC (6 punten), Transvaal (3 punten) en Scholars (0 punt) zijn uitgeschakeld voor verdere deelname.