Tamansarie en The Brothers blijven winnen

De ploegen van Tamansarie en The Brothers blijven voorlopig hun wedstrijden winnen in de competitie van de Meerzorg Sportbond (MSB). Ook hun derde wedstrijd hebben zij in winst omgezet. The Brothers won met 4-2 van Real Peperpot door goals van Amietkoemar Jiawan (3x) en W. Balgobind. Voor Real Peperpot scoorden Marcel Kromosemito en Horace Wahjad. De ruststand was 2-2.
Tamansarie versloeg Nacional met 3-2. Bij rust stond Nacional voor met 2-0 door goals van Miquel Ebicilio en Andy Kaoeroeme. In de tweede helft scoorde Tamansarie 3 keer via Haggins Mohamadigsan, Raoul Smith en de speler Satiman.
Schorpioen blijft ongeslagen. Ze had haar eerste drie wedstrijden gewonnen, maar speelde afgelopen weekend gelijk tegen Bintang Lair. Rendel Overman zette Schorpioen op 1-0 in de 31ste minuut, 7 minuten daarna scoorde Fabian Soemba de gelijkmaker (1-1) voor Bintang Lair. Deva Boys’82 speelde 1-1 gelijk tegen Inter Tornado. Jimmy Hyslop scoorde voor Deva Boys, Gilliano Tambak maakte gelijk voor Inter Tornado.
In de Tweedeklasse won Mijn Geluk met 2-1 van Jong Excelsior.
Jong Alkmaar blikte Jai Bharet in met 7-2.
In de Veteranenklasse won JVV met 3-2 van Bintang Lair.